İstanbul ve hatta tüm Türkiye bu yıl karlı bir kış geçiriyor. İki oğlum da karın keyfini doya doya yaşadılar ve tabii ki bu keyfin faturasını da hasta olarak ödediler sonunda.
Karlı günlerin en yoğun olduğu günlerden birinde artık bir klasik haline gelen salep içme seremonimizi tekrarladık eşimle, tabii ki Mado'da.
Bu yıl Mado, salep seçeneklerine bir yenisini eklemiş.
Dondurmalı salep; sıcak ile soğuğun bir arada sunulması farklı ama gayet lezzetli olmuş.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Madem ki sahlepseverlerdensiniz, bir gün Hacı Bekir'de için sahlepi. Öyle dondurmayla falan da değil... Üzerine toz tarçın ve toz zencefil serperek :) Hatta Sirkeci Konyalı'da için... Mado ne allah aşkına :)))
YanıtlaSil